Een divers team zorgt voor meer innovatie, meer creativiteit en zelfs voor meer omzet.


Waarom zijn zoveel teams nog steeds zo ontzettend homogeen?

Dat komt omdat diversiteit verder gaat dan alleen roepen dat je meer diversiteit wíl. Het gaat over het actief creëren van gelijke kansen, zorgen voor een veilige omgeving voor iedereen en je aanpassen aan werknemers die anders zijn dan jij. 

Diversiteit en inclusie zijn lastige onderwerpen, die vaak worden vermeden uit angst om iets verkeerd te doen. Deze masterclass geeft jou de gelegenheid om in alle privacy jezelf de basics te leren. Hierdoor is het makkelijker om kritisch naar jezelf te kijken (zonder bang te zijn om gecanceld te worden). Ook geven we je de juiste tools om na deze masterclass verder te leren.

De masterclass wordt gepresenteerd door co-founders Roos Aduagyei en Nica Renoult, en diversiteitstrainers Rafel Mahmoud en Una Bergin.

Trailer

Voor wie is de masterclass bedoeld?


De masterclass is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over diversiteit en inclusie op de werkvloer. Of je nou leiding geeft aan een team, zelf werkzaam bent in een team of de ambitie hebt om ooit een team samen te stellen.

Volg de lessen in je eigen tijd en op het tempo dat jij wenst.

De masterclass is gemaakt door Trickle


Trickle creëert impact op het gebied van diversiteit en inclusie. Via hun anonieme vacaturebank creëren ze gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Daarnaast bieden ze trainingen op maat voor werkgevers en hun teams én ondernemers. Diversiteit is namelijk een mooi streven, maar om dat te bereiken is inclusie essentieel. Bedrijven kunnen ook bij Trickle terecht voor consultancy op het gebied van D&I.


Dit product is gemaakt in samenwerking gemaakt met videoproductiebedrijf TwentieFour.